Unieke historie

Van abdij tot recreatieboerderij

’t Munnikenhof in Grijpskerke in Zeeland is in de dertiende eeuw gesticht door de abdijheren van de Norbertijner Abdij in Middelburg. In de 17e eeuw is ’t Munnikenhof in handen gekomen van Jacob Cats, de welbekende dichter en staatsman. De boerderij, het woonhuis en het voormalig varkenshok zijn rijksmonument en zijn alle in het voorjaar van 2005 gerestaureerd.

Unieke omgeving

Prachtige, centrale uitvalbasis

In de naaste omgeving van onze recreatieboerderij ’t Munnikenhof in Grijpskerke op het prachtige eiland Walcheren zijn talloze recreatieve mogelijkheden. Liefhebbers van cultuur kunnen hun hart ophalen in de historische steden Middelburg, Veere en Vlissingen, maar ook op de dorpen van Walcheren.

Activiteiten

Genoeg te doen op de recreatieboerderij

Op en rond onze recreatieboerderij zijn allerlei activiteiten mogelijk zoals skelteren, tafeltennissen, biljarten en springen op de trampoline. In de schoolvakanties organiseren we met name voor de kinderen af en toe wat extra’s zoals samen treintje rijden, pannenkoeken bakken, ballonnen oplaten, knutseluurtje, brood bakken, bingo, enzovoort.